středa, května 17, 2006

Írán řeší svůj problém s chudobou. Úplně geniálně!

Tak se zdá, že vláda milujícího prezidenta Ahmadínežáda začíná konečně řešit ekonomickou situaci v zemi... a našla na to skutečně geniální řešení: Chudobu odstraní jednoduše tím, že odstraní chudé lidi z ulic Teheránu!... Jak v nukleárním programu, tak i v sociální politice se Ahmadínežád asi řídí heslem: "Co není vidět, to neexistuje."
Policie zahájila útoky na žebráky, tuláky a bezdomovce na teheránských ulicích.. sbírala a odvážela je autobusy na neznámé místo. Je to jenom pokračování akce, která se specializovala na opuštěné ženy, tulačky a prostitutky. Místní se domnívají, že ženy byly fyzicky eliminovány... Ale jak vás to vůbec napadlo? To předse není možné při tak mírovém a humánním režimu! Ty chudé lidi určitě odvezou do nějakého luxusního penzionu na státní účet... vždyď to z těch miliard přicházejících za ropu z celého světa nemůže být problém! Islámský režim se přece dokonale postará o své dítky!
Postará. No, uvidíme jak, asi definitivně. Jenom asi zapoměl, že jestli chce takhle "vyřešit" všechny chudé v zemi, tak bude muset "skrýt" třetinu národa! Ubohá íránská země, kolik toho ještě budeš muset snášet?

Tyhlety snímky byly pořízeny oficiální tiskovou agenturou. Jo, všimněte si ta sedadla: "TITANIC TOURISTY"... ironická shoda náhod?
Více info na www.iranfocus.com.

A Evropa jim ještě velkoryse nabídla lehkovodní jaderní elektrárnu, další kompromisy a "odměny" za "spolupráci". Ahmadínežád se jenom vysmál: "bylo by to jako vyměnit čokoládu za zlato". Nechce civilní elektrárnu ale chce obohacovat urán. Kdo to ještě nechápe? "Nenuťte národy a země, které podepsali Smlouvu o nešíření jaderních zbraní, aby od ní odstoupili." (pak od ní "nuceně" odstoupí a na druhý den vytáhne atomku: "zázrak!")
To snad neexistuje spravedlnost??? Záchrana peněženek, investic a ropních kontraktů je důležitější? Za tohleto by si kolaboranti asi skutečne zasloužili to celosvětové vítezství islámského režimu, ať alespoň zažijí na vlasní kůži, co znamená žít pod režimem, který tak horlivě podpořují a obhajují!

Žádné komentáře:

Okomentovat