čtvrtek, května 11, 2006

Některé událostí týdne v krátkosti : "Obraťte se na pravou víru a vzdejte se zhnilé demokracie!"

Jenom v krátkosti (bohužel nejsem velký Ahmadínežád a nikdy nenapíšu tak úžasné věci jako on!)

*
Velký Ahmadínežád napsal psaníčko G.Bushovi. Přečtěte si ho tady(pdf) nebo tady(html), kdo se chce zasmát... pardon, povznést do výšin osvícení Islámu: jsou to takové úžasné bláboly, pardon, ideály, že jakýkoliv můj překlad by je nekonečně okleštil a ochudil. Zkažený západ se má vzdát demokracie a následovat cestu islámu! Jak velkolepé! (Je dokonce přirovnáván k dopisům, který psal sám velký prorok Mohamed vládcům sousedních zemí, ve kterých je zval následovat islám... a pak je napadl a konvertovat přinutil... Úžasné vnuknutí! Jak velký plagiátor.... pardon, reformátor, je ten svatý prezident!)

*
Po prorockém tranzu, osvícení a následném záchvatu věštecké grafománie měl velký vůdce perského lidu Majmún... pardon, Mahmúd, i další záchvat mírového antisemitismu (v Jakartě zase zopakoval, že Izrael bude zničen) a umírněné megalománie: řekl, že nukleární Írán se stane "bezkonkurenční světovou velmocí"... (to jako až zprovozní ten třicetiletý zbombardovaný reaktor v Búšehru? Nebo až se vytasí se světélkujícím Šahábem?)... "jestli bude Írán v něčem omezen, všechny země, které se na tom budou podílet, budou stokrát více trpět" a ještě pohrozil zas svým nepřátelům tím "shořením v ohni hněvu národů"a zopakoval, že "Islám nakonec zvítězí" ... bububububu. kuk sem

*
Ruský prezident Putin vyslovil skrytou hrozbu proti těm, kteří by chtěli na Írán zaútočit vojensky. Veliký prezident! Konečně měl někdo odvahu zastat se úbohého mírumilovného Íránu proti hnusným barbarským útočníkům ... na ruskou zónu vlivu.

*
Rooz Online publikoval velice zajímavý telefonický rozhovor s 23 letým velitelem ozbrojené opoziční skupiny Džondolláh z prov. Baluchistán (kde žije etnikum Baluchů, povětšině sunnitské), který obvinil vládu z útlaku a teroru proti této národnostní a náboženské menšině. Promluvil i jeden rukojmí skupiny. Velice zajímavé čtení.
No to sou otřesní teroristé... snaží se podlomit mužné síly toho nejlepšího, nejmírovějšího režimu na světě. No fuj.
http://roozonline.com/english/015534.shtml

*
Byl zatčen Ramin Jahanbegloo, filosof a pacifista pod obviněním ze špionáže (má íránské i kanadské občanství). Je ubytován v pohodlí pověstné politické věznice Evin, nejlepším hotelu v Teheránu. Na veřejnost pronikly zprávy, že "se přiznává", že prý už nadiktoval desítky stránek přiznání, úplně bez nátlaku a bez mučení. To se rozepsal, že prý filozof, špión západních imperialistů je to!

*
V úterý 9. května protestovalo asi 1000 studentů společenských věd Teheránské univerzity proti zákazu semináře o demokracii. (Do vězení s nima! Nevědí snad, že nejdokonalejší demokracie je v islámské republice? O tom se vůbec nediskutuje v seminářích, je to tak nad slunce jasné!)

*
Iran Press News: Írán prý vyslal 12 atentátníků aby zabili dánské autory Mohamedových karikatur. (musím ještě něco i namalovat a pak maminka za mne dostane životní pojistku)

*
Aktivistky za práva žen, které byly surově zbity policisty během mírové demonstrace 8. března (den žen) podaly proti nim obžalobu. (Držím palce, to si vychutnám, až budou potrestány ty ničemné ženské co během té násilné demonstrace napadly a brutálně zmlátily ty ubohé a slušné policisty islámského režimu).

*
V Německu byli zatčeni Íránci a Němci za pašování součástek k vojenské technice a také chtěli zorganizovat nákup 30 českých stíhaček pro Írán. Prasata německá! Křivě je obvinili ty slušné obchodníky, ty zářivé hvězdy perských bazarů! Určitě jim je podstrčili zabaleny do koberců!

*
Podle deníka Al-Taji z 1972 zatčených "povstalců" v Iráku od 1.května 2005:
1577 bylo Íránců, 9 Nigérijců, 15 Iráčanů, 4 Indové, 364 Afgánců, 2 Pakistánci a 1 z Dagestánu. (Ještě dovedu chápat těch 15 Iráčanů, ale co tam dělali ti Nigérijci? Zázrak, zázrak! Hleďte zázrak pravé víry! Chudím poutníkům byly ušetřeny náklady na pouť do Mekky! ... jen... proč se Alláh spletl o pár kilometrů?? )

*
Pozice kurdských povstalců byly na severu Iráku ostřelovány raketami přes hranice, z Íránu. (Spletli jste se, Íránci, Nový Rok už byl! Odložte si zábavnou pyrotechniku na příští rok! Nebo až přijde Mehdí)

*
Daily Telegraph: britský vrtulník Lynx byl v Basře sestřelen raketou země-vzduch ruské výroby, které byly prodávány Íránu a Sýrii. Jak se ale dostala do Iráku? další Alláhův zázrak! Kromě toho byly zaznamenány velice ničivé bombové útoky na silnicích, provedeny bombami "made in Hezbollah".
(Nekvalitní importy, za nic nestojí... až Iráku konečně dodáme vylepšené Šaháby, to budou všichni koukat!)

*
Íránské ženy přece jenom nedostaly právo sledovat fotbalové zápasy přímo na stadionu. Mají si hezky sedět v burce doma u televize a neobtěžovat muže svou hříšnou přítomností. Hezky se vládě povedlo touto žhavou diskuzí odpoutat pozornost obyvatel od mezinárodních třenic kolem nepodstatného jaderního programu.. šikovný politický tah. Ten Ahmadinežád je génius!

*
V severní provinci Golestan by zabit Hassan Mohammad-Púr, vyšší velitel Státních Bezpečnostních sil (íránská paramilitární policie). Byl zabit neznámými útočníky, když jel autem. Asi ho tam měli moc rádi ... a tak mu uspíšili cestu do ráje!

Žádné komentáře:

Okomentovat