čtvrtek, prosince 31, 2009

Kolik má režim přívrženců v jedenapůl milionovém městě?

Pro ilustraci: kolik lidí přilákala PROvládní demonstrace dnes (31.12.2009) ve městě Karádž (cca 20 km na západ od Teheránu, pro ilustraci počet obyvatel je cca. 1 milion 500 000, tedy o něco převyšuje počet obyvatel Prahy), ještě včetně faktu, že byly zavřeny všechny školy a úřady a byly objednány i autobusy, které lidi přivezli z jejich domovů.



Tak, kolik vran jste napočítali?
Křičeli smrt Músavímu a podobná hesla, člověk, který to filmuje se je snaží překřičet a říká "smrt Chámeneímu a Chomejnímu".
Nemluví to za všechno?
Ještě pořád si myslíte, že ty deseti- a statisíce lidí, kteří protestují proti vládě, podplatilo CIA a Mossad a podobné drísty?

Pro úplnost zde je další video, je ze 30.12. (včera) a je z teheránu (12 milionů obyvatel), nicméně na tuto demonstraci lidi přivezli autobusy i z venkova. Je jich zde více, ale není přesně vidět, kde dav začíná a kde končí, nicméně náměstí, kde se toto shromáždění konalo (náměstí revoluce Meydan-e Enghelab) je omnoho menší, než náměstí svobody (to s tou bílou věží), proto je i lehčí ho naplnit.

1 komentář:

  1. za toto by sa nemusel hanbiť ani ríšsky minister propagandy Veľkonemeckej ríše Jozef Goebels.Islamofašisti v Iráne sa veľmi od neho priučili.
    Škoda, že neukázali celé námestia a ulice ako sú skutočne zaplnené.
    Veľmi mi to tam chýba.

    OdpovědětVymazat