středa, června 17, 2009

Lídři západních zemí jsou tlupa homosexuálů

To jsou slova hodná současného a.... bohužel pravděpodobně i budoucího prezidenta Íránu... poté co nazval lidi, kteří si vybrali reformní kandidáty "pár bezvýznamných stébel suché trávy" a rozhořčení lidí přirovnal ke zklamaným fanouškům fotbalového týmu, který právě prohrál zápas..

Ale zde nejde o zápas. Zde jde o 4 a vlastně x dalších let života 70 milionů lidí, kterým si někdo dovoluje tak hrubě a bezočivě lhát do očí.

A s tímto "člověkem" má někdo vyjednávat. Jak se zdá, Rusům, Číňanům a jiným zemím je úplně jedno, že to je člověk kterého sebranka posílá své bandity střílet a mlátit do neozbrojeného davu, ženy, děti všechno jedno, přepadávat v noci studenty na koleje a ty, které potřebují zatknout a umlčet. Hlavně že levně prodá ropu a plyn a koupí od nich ty jejich ruské a čínské a severokorejské a venezuelské a běloruské a další šunty.

Aktualizace: i já osobně mám dost velký problém komunikovat s Íránem, pořád jim tam vypadává yahoo messenger, i skype se chová velice divně. Snaží se lidi v Íránu odřezat od svých rodin a přátel v zahraničí, kteří po blokáde zahraničního tisku zůstali jediným zdrojem informací. Ale nemůžou blokovat mobily a internet a telefon věčně. Oni sami potřebují internet k rozšiřování svých lží. Nicméně se již zažila taktika blokády proti blokádě: lidé zvenku zablokovali hlavní stránky nejdůležitějších tiskových agentur a osobních stránek (farsnews.com, farsnews.ir, ahmadinejad.ir, leader.ir, irna.ir, president.ir). Schválně, vyzkoušejte, jestli fungují!!!Nyní jsou pořád blokované. Je to úžasně lehké a zároveň geniální, nebudu to psát sem, ale koho to zajímá, ať mi napíše maila, vysvětlím :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat