čtvrtek, listopadu 16, 2006

Ahmadíndžihád: Írán je o krok blíže k nukleárnímu vyvrcholení

Prezident Mahmúd Ahmadíndžihád řekl 15. listopadu ve městě Kamjaránu v prov. Kurdistán, že Írán se každou minutu posouvá o krok dále a chybí mu už jenom jeden krok k nukleárnímu vyvrcholení. (... to zní jako nukleární orgasmus ... hmm, zajímavá myšlenka...)
V projevu k skupině místních, Ahmadíndžihád řekl, že odpůrci Íránu mají důvod na smutek a bude lepší, když se stáhnou.
"Radíme jim, aby si vybrali přátelství s Íránským národem, jinak musí vědět, že je čeká ponížení a pokoření."
Řekl, že íránský národ je průkopníkem hrdosti a nezávislosti, přeje hrdost a nezávislost celému světu ale násilnické velmoci postupují v opačném směru jako proroci a jsou proti vývoji, blahobytu a důstojnosti lidských bytostí. (a co důstojnost lidských bytostí mučených ve věznicích?)
"Chtějí, aby národy žili v ponížení, chudobě a zaostalosti a proto se staví proti nám; nechtějí vidět pokrok našeho národa a ze stejného důvodu nám brání v nabytí jaderných technologií," řekl.
Prezident řekl, že mocnosti chtějí využít nukleání energii jako páku aby mohli ovládat národy.
"Náš národ dnes chce dobře celému lidstvu; (takže Izraelci asi nejsou lidé) naše děti jsou děti monoteismu a spravedlnosti a naše děti chtějí spravedlnost pro všechny lidi," řekl. (spravedlnost? Takže to je i věšení obětí znásilnění nebo mučení těch co si troufají myslet?)
Doufá, že letošní rok bude rokem vytrvalosti, vítězství, práce, snahy a budování... bla bla bla

Žádné komentáře:

Okomentovat