středa, ledna 03, 2007

Mahdí s Ježíšem porazí arcinepřítele v Jeruzalémě

Via Islam Info:
Na internetových stránkách oficiálního íránského média se objevilo triumfálního proroctví, které ohlašuje návrat šíitského mesiáše.Podle internetových stránek se “náhle na světové scéně za hlasu z nebes, oznamujících jeho znovuobjevení ve svaté Kabě v Mekce, objeví imám Mahdí”.

Internetové stránky Islamic Republic of Iran broadcasting (IRIB) oznámily v programu “Svět před osvícením”, že Mahdí se znovuobjeví v Mekce a sestaví armádu, která porazí v sérii apokalyptických bitev, ve kterých Mahdí překoná svého arcinepřítele v Jeruzalémě, nepřátele islámu. Seriál byl pravidelně během listopadu a prosince aktualizován.

“Mahdího dalekozrakost a pevnost tváří v tvár škodlivým elementům vyvolá hrůzu. Po jeho vzestupu z Mekky do celé Arábie se mu podřídíme my a pak další části světa, jak bude pochodovat na Írák a ustanoví sídlo globální vlády ve městě Kufa”.
“Pak imám pošle deset tisíc ze svých sil na východ a na západ, aby vykořenil utiskovatele. V tento čas mu bůh usnadní věci a země budou jedna za druhou upadat pod jeho vládu”, prohlašují internetové stránky.
“Po svém objevení zůstane imám po nějakou dobu v Mekce a pak půjde do Medíny. Potomek prorokova arcinepřítele Abu Sufjana obsadí Sýrii a napadne Írák a Hidžáz s dravostí bestie … nakonec imám Mahdí pošle vojáky, kteří zabijí Súfjanovce v Beit al-Mokaddas (Jeruzalémě), islámském svatém městě Palestiny, které je v současné době pod okupací sionistů”, dodává IRIB.
Podle íránského seriálu se Mahdí objeví na zemi s Ježíšem: “Čteme v knize Tazkarat ol-Olia, ‘Mahdí přijde s Ježíšem, synem Marie, který ho bude doprovázet’. … Imám Mahdí bude vůdcem a prorok Ježíž bude jeho poručíkem v boji proti útisku a za zavedení spravedlnosti na světě. Ježíš sám přinesl zprávy o příchodu posledního božího proroka a uvidí, jak se Mohamedovy myšlenky naplní v čase Mahdího”.

Poselství k mekkánské pouti od nejvyššího vůdce Chameneího je zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat