pátek, září 01, 2006

OSN je vážně k ničemu a nezaslouží si existovat...

"OSN je v rukou arabských zemí a třetího světa nebo postkomunistických zemí, včetně režimů Castra a Kadáfího. Tím, že se chová tímto způsobem, nechává OSN otevřené dveře tak, že otevřeně neodsuzuje teroristické organizace jako Hamas, který představuje 65 procent jejich aparátu v takzvaných palestinských uprchlických táborech.
Jako podporu arabských zemím OSN udržuje palestince v táborech v naději na “návrat” do Izraele po více než padesáti letech, čímž znemožňuje usazení této populace, která stále žije v žalostných podmínkách.
Každý rok je utráceno 400 miliónů dolarů, převážně z amerických daní, na podporu 23 000 zaměstnanců UNRWA, z nichž mnoho patří k teroristickým organizacím."

Tohleto je snad nejlepší definice OSN, kterou kdo kdy řekl/napsal... (Via článek o sebevražedních teroristech na Atlas Shrugs a Isláminfo)
A tuhletu svou podstatu dokazuje téměř každým svým činem a vyhlášením... Bezpečnostní rada Íránu jenom hrozí dalšími hrozbami, i když dnes vypršel zatím poslední z asi 4 nebo 5 "posledních" termínů, dokdy Írán měl zastavit své obohacování, nechystá se podniknout žádné kroky, odsoudí bez výjimky každý čin Izraele, ale vůbec se netrápí s odsouzením činů Hizballáhu nebo Hamasu namířených exkluzivne proti civilistům a s cílem zabíjet nebo že používá vlastní civilisty jako lidské štíty...

I sekce pro lidská práva OSN je k ničemu. Dnes se Ardalan, jehož celý příběh je tady, vypravil na tuto velice užitečnou sekci v Istanbulu, kam ho deportovali z Běloruska. Musím poznamenat, že je bez domova, bez peněz a bez práce, navíc ve strachu o svůj život. Ti milí lidé mu řekli, že posouzení žádosti o azyl trvá 6 měsíců až 1 rok. JAK??? Spát 6 měsíců v parku a jíst vzduch?

Žádné komentáře:

Okomentovat