úterý, ledna 04, 2011

Ať odpočívá v pokoji...


Již moc zde nepíši, protože se mi zdá, že již téměř vše bylo řečeno, nicméně nyní vám musím sdělit smutnou zprávu. Alireza Pahlaví, mladší syn posledního íránského šáha, si dnes ráno, 4.1.2011 ve věku 44 let vzal život a takto následoval svou sestru Leilu, která tento svět opustila stejným způsobem 10.6.2001.
O této smutné události informovala jenom krátká zpráva na stránce Rezy Pahlavího. Ve zprávě se jako motiv uvádí trvalé deprese v důsledku exilu a hluboká traumata smrti otce a sestry, ze kterých se Alireza nikdy nevzpamatoval.
Ať odpočívá v pokoji.

2 komentáře:

  1. Přeji věčný mír jeho duši a sílu jejich Veličenstvům císařovně Farah a princi Rezá-Cyrusovi,aby se co nejdříve vrátili do milované vlasti

    OdpovědětVymazat
  2. Pripájam sa k prvému anonymu a tiež, aby sa mohli vrátiť do slobodného a demokratického Iránu, kde nebude po mulláh mafii ani pamiatky. Zločinecký mulláh režim je najohavnejší, aký kedy v Iráne bol.Komunistický režim u nás bol len veľmi slabým odvarom, čo je teraz v Iráne.
    To, že musia žiť v exile muselo tiež veľmi zle pôsobiť na Alirezu Páhlavího a aj to, aká nočná mora vládne v Iráne, čo vyustilo do skratu, že dobrovoľne odišiel z tohoto sveta.

    OdpovědětVymazat