neděle, května 16, 2010

Facebookování

Tak... musím se modernizovat a proto dnes slavnostně otevírám stránku i na Facebooku. Možná je to dobré, možná špatné, to teprve zjistím. Bude podobná, trochu tam bude snad více té kultury, můžu tam snáz publikovat videa, články a odkazy. Nicméně, kdo chcete dostávat články, pozvánky na akce a čerstvé zprávy, můžete se tam "upsat" (kliknout na to tlačítko "like" nebo v jakém jazyce to máte, já to mám anglicky a nějak nevím jak to změnit:-) , případně tam rovnou připojit pokud něco zajímavého najdete na netu. Budu se těšit. Název je stejný, odkaz je:

http://www.facebook.com/note.php?created&&suggest&note_id=127780590565480&id=122170487812012#!/pages/Svoboda-pro-Iran/122170487812012

4 komentáře:

  1. Bude to určite dobré to "Facebookovaní" Veľmi dobrá stránka.
    Na facebooku je aj skupina "Free Iran" (cca 29 000 ľudí) a tamojší admin sa dosť dobre stará o ňu a pokrýva vždy aktuálné dianie v Iráne od ľudí, čo tam žijú.
    A to si vládnúca mulláhovská mafia myslí, že sa svet nedozvie o ich zločinoch.

    OdpovědětVymazat
  2. Obávám se, že většině lidí je úplně jedno, co se v Persii děje :( .

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím... většině lidí je jedno i to, co se děje za dveřmi jejich bytů, že vedle někdo týrá dítě nebo znásilňuje ženu. Ale naštěstí ne úplně všem. Kdyby všichni přemýšleli tímto způsobem, tak to můžeme všechno rovnou zabalit, veškerou humanitární pomoc, osvětu, bláboly a sankce a můžem tam rovnou hodit atomku, aby byl klid, co Vy na to? Já přesto věřím, že to k něčemu je. Aspoň to nikomu neubližuje, když už to nikomu nepomáhá :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymu by som odporúčal, aby nebol tak pesimistický, lebo je veľmi veľa ľudí po celom svete, ktorým nie je jedno, čo sa v Persii deje. Dokonca sú aj takí, ktorí sa modlia k Bohu za pád mulláhovského režimu.Tento gaunerský režim podporuje finančne a materiálne teroristické organizácie, ktoré vytvoril a Larijany povedal, že je česť podporovať hamas a hizbaláh.Najlepšie riešenie jadrového programu bude zvrhnutie islamofašistickej mulláhovskej mafie.Režim, ktorý zamoril svet terorizmom, nemá čo existovať. Slobodný a demokratický Irán bude najlepšia alternatíva pre svetovú verejnosť.
    Jadrové zbrane, v rukách týchto šialencov, bude mať nedozerné následky pre celý svet. To by si mal každý uvedomiť.Je veľmi dobré a potrebné šíriť informácie, čo sa v Iráne deje.
    Chcel by som autorovi blogu veľmi pekne poďakovať za jeho veľmi užitočnú prácu v informovaní o situácii v Iráne.

    OdpovědětVymazat