úterý, května 08, 2007

Kam vede sexuální segregace a oficielní povolení pedofilních vztahů



Tato dost ilustrativní fotografie pochází z
této stránky. Nevím přesně, kdo je áchund/mullah na obrázku.
Na této stránce se mluví o spisu, který údajně napsal Chomejního - Tahrir Ol Vasi
leh nebo Tahrir Al Wasilah (je to něco jako poučení o islámském právu, je napsán arabsky, aby byl určen jenom mulláhům a aby byl nesrozumitelný běžným Peršanům, omlouvám se, ale nemám chuť naučit se arabsky... mám k tomuto jazyku jakýsi nevysvětlitelný vnitřní odpor) . Na této stránce je rovněž možné stáhnout celý spis.
Kvuli sporům o autenticitě některých citátů nechávám jenom fotografii. Je dost ilustrativní sama o sobě.

6 komentářů:

  1. ty citace chomejniho o sexu s detmi jsou znamy protiislamsky podvrh, asi tak na urovni protokolu sionskych mudrcu nebo "citaci" z talmudu o znasilnovani triletych deti. chomejni toto nikdy nenapsal. kdyz chcete proti necemu bojovat nemeli byste bezostysne lhat.

    a nejsmesnejsi je ta pasaz o povoleni analniho sexu s kojenci, kazdy clovek alespon trochu vzdelany v islamskem nabozenskem pravu preci vi, ze islamske pravo jakoukoliv formu analniho sexu, vcetne analniho sexu mezi muzem a zenou, prisne zakazuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Milý anonyme. Nazýváš některé z těchto citátů podvrhem.. nemůžu to vyloučit, protože nemám k dispozici verzi celého textu v perštině v tištěné podobě jako je ta na obrázku ve wikipedii. Ale je 100% jisté, že Chomejní hned po svém nástupu snížil věk dívek k provdání na 9 let. Na tlak veřejnosti se pak tento věk zvýšil na 13. Je to nepopiratelný fakt. On sám si vzal za ženu desetiletou dívku. A hlavně, jestli to Chomejní napsal nebo nikoliv, tyto věci se dějí úplně beztrestně navzdory všem těm "lidumilným" islámským zákonům. Kdo kdy slyšel o nějaké aféře, kdy odsoudili nějakého pedofila v islámských zemích? To jenom ta "prohnilá a bezbožná" západní kultura odsuzuje pedofilii? Dost kulturní relativizace. Pedofilie je pedofilie i na Měsíci i na Marzu. Přehlížení zločinů se pro mě rovná napomáhání.

    OdpovědětVymazat
  3. samozrejme jsem zapomel dodat, ze i predevsim ty citaty o zviratech jsou rovnez podvod. a je to pomerne dost znama zalezitost.

    jinak ano nejortodoxnejsi islamske smery priposti snatek s devitiletou divkou, podle prorocke tradice (byt jak jiste dobre vis ono to s tim vekem aisi je dost sporna zalezitost i mezi muslimy, ale to uz je vedlejsi) a v poradku to rozhodne neni. (mimochodem tohle se netyka pouze islamu, v judaismu je tou hranici pro divky deset let, pro chlapce ctrnact ad..

    jinak chmejniho zene batul, kdyz si ji bral, bylo 13 a jemu 27. ja s temito snatky samozrejme nesouhlasim, stejne jako s mnoha dalsimi vecmi, ale myslim, ze je dobre mluvit pravdu. tim, ze neco budeme jeste vice demonizovat nicemu neprospejeme, to uz je pak skutecne na urovni tech protokolu a podvrhu z talmudu. islamska pravni veda obecne ani chomejni neschvaluji analni, ani jakykoliv jiny, sex s kojenci ani sex se zviraty.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jenom dodam, ze hlavne siitsky islam nema 1 fixni skolu mysleni a i vyklad zakonu je velmi flexibilni a zavisi na tom kterem mullahovi jak si je vylozi v tom momentu kdyz ma rozhodovat. Pokud ja vim chomejního manželce bylo 10 a poprvé otěhotněla v 11 a dítě potratila a vyrok o tom, ze divka by mela mit prvni menstruaci uz v dome manzela je 99,9% autenticky.
    V 2000 nebo 1400 let starych nebo i dnesnich textech muze byt napsáno cokoliv, důležité je jak se chová komunita, která tyto texty reviduje nebo je slepě dodržuje.. ja osobně si myslim, ze kodifikovana nabozenstvi jsou nesmysl. Všechny. Svaté texty psali vesměs muži a pro sebe, jak zvláštní, že většina tradičních náboženství, jestli ne všechny, jsou patriarchální a androcentrické a soustředuji se na to aby se muzi meli dobre a aby je nic neohrozilo v jejich pohodli a MOCI nad jinými. Islam je jedno z nejhorsich v tomto smeru. Je paradoxni, ze ti, kteri se k teto vire hlasi, casto ani nevi co texty vcetne Koranu skutecne obsahuji. Naopak je velice pozitivni, ze hodne techto "pseudomuslimu" se chova podle sveho srdce a zasad lidskosti a proto zůstavaji mymi prateli.
    Clovek svobodne mysli a eticky vyzraly nepotrebuje nabozenstvi s jeho nesmyslnymi prikazy a "danymi pravdami", ktere by mohl papouskovat. Z osobni zkusenosti vim, ze je velice velice tezke vymanit se z tradice a nabozenstvi nasich predku, odhalit lzi, kterym verili miliardy lidí a ocistit svou víru. Víra je jedna, čistá a osvobozující. Náboženství je lež, ideologie, která zotročuje ty, kteří mu věří a posílá do pekel ty ostatní.

    OdpovědětVymazat
  5. Islám je jedno velké pokrytectví a boj o peníze, koryto a moc nad několikasetmilionovou masou, která se jde odpálit v autobuse plném dětí. (Stejně jako se z křesťanů stali novodobí farizejové) Zvláštní, že se nikdy nejdou odpálit ti jejich papaláši, kteří to nejvíc propagují, ale ze svého Rolls Royce jen málokdy vystrčí nos- na to holt mají slasti života a svoje tlusté bříško příliš rádi. A když jsme u toho análního sexu, kromě toho, že ho u nich provozuje polovina zbožných, ta druhá polovina to jezdí dělat s češkama, protože jsou levné a výkonné. Ropa, prachy, šukání dětí, ovládnutí světa - to je islám v rukou těchto "svatých", pánové!

    OdpovědětVymazat