úterý, ledna 07, 2014

"Írán zblízka" - Doprovodní akce 3. ročníku Festivalu íránských filmů

Vážení přátelé,
při příležitosti třetího ročníku Festivalu íránských filmů bychom Vás rádi pozvali na naši akci "Írán zblízka". Proběhne v pátek 10. ledna od 20. hodin v restauraci SULTÁN, U Milosrdných 848/4, Praha 1 (u nemocnice Na Františku za hotelem Intercontinental naproti kostelu). Restaurace je jinak otevřena už od 18:00 hodin, takže kdo plánujete večeřet můžete tak učinit už dříve a to s 30% slevou. Kvůli kapacitě restaurace cca 80 míst si prosím místa předem rezervujte na mailu khorshid.foods@gmail.com nebo přes facebook https://www.facebook.com/Khorshidfood
Vstupné je dobrovolné.





Přijďte si vyzkoušet nádherný perský tanec, poslechnpout hudbu, ochutnat naše jídla za speciální festivalovou cenu a podívat se na ucelenější obraz Íránu.

PROGRAM:
1 - Praktická lekce perského tance pod vedením lektorky Terezy Štojdlové - ukázky kostýmů, představení v doprovodu původních íránských bubnů a perkusí, které nám předvede Petr Mastroiany. První hodina od 20:00 v případě velkého zájmu druhá hodina od 21:00. Prosím REZERVUJTE SI MÍSTA z důvodu omezené kapacity zadního salonku. V případě zájmu pánů představíme pánské tance.
2 - Po celý večer (od 18:00 hod do 22:30) sleva 30% na jídlo z naší nabídky. (doporučujeme objednat PŘED představením)

3 - Beseda s pozvanými hosty z Íránu - odpovědi na otázky, které Vás zajímají o životě v Íránu, méně známých skutečnostech a záhadách této fascinující země. Naším zvláštním hostem v debatě o Íránu je pan Alí Manáfí, televizní a rozhlasový moderátor, reportér a průkopník dabingu zahraničních filmů do perštiny. Pan Manáfí pracoval pro íránskou státní televizi, kterou opustil po nepokojích v roce 1999. Poté pracoval pro televizi GEM TV (perský satelitní kanál vysílající z Dubaje) a založil několik rádií a dabingových studií. 

Pro ty, kteří třeba v pátek přijít nemůžou, ale přesto festival navštíví, máme přesto nabídku: přineste nám vstupenku na kterýkoliv film a můžete se navečeřet s 30% slevou od 8.1 až do 19.1.2014 kromě pondělí 20.1.) od 18 do 22 hodin.